3-0 (40) Linus Strömgren (ass Johan Brorsson)
5-0 (49) Hannes Törnqvist (ass Linus Strömgren)
6-0 (77) Herman Schmidt (ass Johan Brorsson)
Martin Hedvåg, Hannes Törnqvist, Sam Dada
Johan Brorsson, Linus Strömgren
Avb: Billy Svenske, Joel Lööf, William Nilsbeck, Hjalmar Carlsson, Herman Schmidt, Samuel Eliasson (mv)

Storseger för Torpa.
Söndagens träningsmatch slutade med klara 6-0 mot nystartade Pjätteryds IF. Som siffrorna visar var vi numret större men framför allt i inledningen var PIF med i matchen.
Första 15-20 var PIF bra och vi hade svårt att skapa chanser trots ett visst spelövertag. Efter hand hittade vi rätt med pass och djupledslöpningar och då kom chanserna. I 14:e minuten föll 1-0. Johan P hittade ut till Martin på vänstersidan, han tog skott från strafflinjen och bollen satt i bortre krysset. Det blev allt mer Torpa och 2-0 kom 20:e minuten. Snyggt väggspel mellan Linus och Hannes Törnqvist och Hannes skott satt perfekt under ribban. Det började synas klasskillnad och det skulle falla två mål till före paus. Åter bra spel i 40:e minuten när Johan B hittade Linus i straffområdet och åter ett snabbt avslut när Linus satte 3-0. TIF hann även med 4-0 för paus. Bra spel mellan Martin och Johan P och ett bra skott av Johan över målvakten. En bra halvlek av Torpa efter fint spel men kanske lite väl stor ledning men TIF var effektiva.
Mycket byten i paus men det var pigga ben som kom in och Pjätteryd fick allt svårare att hänga med i tempot. Det kändes lite avslaget men Torpa skapade en mängd chanser medan PIF förutom ett friläge inte hade mycket spel på vår planhalva. 5-0 kom i 49:e minuten. Hannes kom i andravågen på en retur och bombade in bollen med en riktig pärla. Torpa hann bränna en hel del in debutanten Herman Schmidt kunde ta vara på en retur sedan mv inte kunde hålla ett skott från Johan Brorsson i 77:e minuten. Matchen spelades av och vi tog årets andra seger. En väl genomförd match där vi framför allt gör flera snygga mål. Laget ser spännande ut där rutin varvas med många löpstarka nyförvärv. Beröm till samtliga men Hannes Törnqvist hade en bra dag och Billy Svenske var pigg inhoppare. Vi söker motståndare nästa helg då vi skulle mött Råstorp/Timsfors men de har dragit sig ur årets spel. Hoppas något lag har möjlighet att ställa upp.